En kortis

Har inte skrivit på mycket nu det sista men Ja.. Jag har jobbat både som assistent och på kid så vi får väll se :) mer lär det bli eftersom K är sjuk. Iaf, Tänka sej.. Redan v.20 och i helgen knallar man in i 21 helt otroligt.. :) måste ringa Mvc med.. Ska ju på undersökning i v 25, jag har tänkt nu ett tag, gud va trött jag är på vissa folk som gnäller på precis allt.. Är det inte livet är det jobbet och sjukdommar hit o dit. Nej fy att orka med det. Jag är glad och längtar till förlossningen :)

ULTRALJUDET

Ja då så, Idag kl 8.30 var vi på väg i morse.. jag niklas o hela tjocka släkten.. =) skulle lämna av niklas vid tåget kl 10.25 för han skulle lämna mej för att bli gräs änka.
de visade sej iaf att ett träd vält över järnvägen i k-hamn och alla tåg var stannade..
så niklas fick mot sin vilja åka buss till Hallsberg sen trodde vi dom skulle rulla hela vägen hem till syd men IKKE.
stackarn
han får åka en station till avesta byta tåg igen sen åka vidare.
jag blev ju gör sur o skällde på kundtjänst för allt krångel...
Han kom hem iaf o då var Kl 15.. han kunde alltså åkt X2000 som vi sa o varit hemma samma tid.. stackaren

Nåväl,
jag var på Ul idag och fick se den lilla sparven, så fin
fick även veta kön... och vi ska få en






LEONA ALEXANDRA JOHANSSON/ LARSSON (inte bestämt efternamnet än)

Jag är så glad!

Okey, samtidigt som jag är ledsen att niklas åker på torsdag.. och att det är 1,5 år som vi varit ihop då osv.. men jag ska på Ul ich jag ser fram emot det som fan!!

:P

ska på cellprovs- uppkoll i morgon och det rockar väll inte alls.. vi får se vad dom säger..

har inget mer att skriva.. ska börja med mat nu..

Jul, julgodis och massa jävla skit!

Jag beslöt mej för att jobba nyår igår på jobbet.. Ja men vad ska man annars göra då?? sitta ensam med mamma o pappa medans de dricker massa gott och jag får dricka pommac?? nee.. jag kan hellre jobba då få in fiiina pengar eftersom det är natt tjänsten så låt mej tänka... 108.61 x 2+40 ungefär.. så ungefär 256:- /h om inte lite mer för det är några siffror jag glömt ^^

fan ringde MVC idag för att höra om de för grömmade cellprovet, och de rådde mej att åka, för de vill nog iaf kolla upp att allt är bra pga av aviken de hittade.. keewl! jaja då har jag riaf rådfrågat Maria och hon har skickat iväg mej.
så onsdag blir de säffle, torsdag blir de Kd stackars mamma hon får flyga land o rike runt..
hade de inte varit så att niklas skulle åka till sthlm på tors oxå så hade jsg nog åkt raka vägen till Kd eftersom jag ändå ska vara där kl 11.. men men ibland är de bittert.

tänkte att jag skulle våga mej på hemma gjord jul cola.. ^^ ska bli intressant o se hur detta artar sej :P

RSS 2.0