Åh jag fattar inte..

Jag fattar inte mej på hur andra kan vara så smarta medans jag sj sitter med skägget i bervlådan! Nå väl, vad är en bal på slottet?? Svar: vad man gör det till.. Sitter lite elakt o tjuvläser nickes kompis flickväns blogg.. VILKET drama.. oj oj :P

nu den 4/12 ska jag på nytt Ul.. tänka sej, V18 redan.. tiden knallar på fort. det är så ironoskt, den 4e nu då är de som sagt Ul, den är det min o nickes 1 1/2 års dag och sen åker niklas till sthlm för att jobba.. så jag blir gräs änka eller kanske tom änka..
 vi får se hur det artar sej iaf,, Här om dagen kände jag den första sparken, eller för att vara exakt.. de tre första "spark sparkarna" sen på kvällen kände jag en liten knöl längre ner på magen som jag hann känna sen lika fort försvann den =)
Det är tråkigt att niklas åker nu när allt de roliga börjar hända men,,, aah det är så det är o jag tror vi behöver det.. vara för oss själva ett tag, tänka över saker o ting.. sakna varandra lite för just nu är det ingen bal på slottet.
Ska iväg o jobba natt nu strax.. gööött :P sega (nästan).. Om inte denna gubben var så socialt aktiv då.. men men,,
 
Ciao Beeella

ska se om det går infoga en blid på lilla knytet i V 13 ^^Mammas lilla gris! :P

fyfan

Ja då fick vi ny chef igår då... Ice, en lite ettrig jävel som skulle gå över lik för att värka bra *mitt hjärta gråter*
henne ska jag jobba med ??? frågan är ju bara hur mycket jag ska jobba med henne då hon kommer ta bort timmar för mej o Inger - L.. ja de återstår att se..
Upptäckte igår att kroppen ändrat sej radikalt, kroppen har då börjat producera mjölk,, Läskigt, men ganska coolt ^^ .
Magen växer o h*n sparkar.. Jag längtar som fan efter de här =) Början av maj.. ja då har jag ju den fina tiden framför mej mej så det ska ju bara gå galant =)
vet inte om jag ska passa mamma o pappas hus o hundar när de åker norge upp och hurtigrutten ner.. vilka as =) en lyxbåt.. mja men det vadå de förtjänar det nog,
Har märkt av nu på N att han är glad för de här.. han klappar magen, pratar om framtida saker, är mer intresserad osv så det ska bli kul =)

Från en sak till en annan då, jag var o hälsade på jobbet assistent då, shit jag saknar dem så jag bad om att få komma tillbaka dit igen, bättre kollegor kan man inte få, faktist. dom fanns där för mej när sorgen var som störst, när glädjen var den mesta osv, varför skulle jag byta bort det?? Aldrig skulle jag det.. =)

Första Dagen

Jaha ja, det är alltså så att jag blivit bloggerska ^^ okey.

Vad ska man skriva om då? jag som alltid skriver så mycket dynga =). Kan ju börja med att Gud jag längtar efter snö! efter jul, att julpynta ja allt..
Idag var väll typ första dagen på 4 mån som jag inte spytt.. så bra tycker jag ;)
jag har insett nu de sista hur himla lite vänner jag har kvar runt om mej, känns som jag tappat ungefär alla.
det är jag, Niklas och Linda som umgås nu för tiden, ja men vad ska jag göra då när niklas åker för att jobba i oändlighet??
Jag kommer sitta här, i min ensamhet, fet som en gris :P ja ja.. Tanken har slagit mej att flytta, men de får bli ett senare projekt.
Jaha.. Magen går det bra med iaf, växer o blir stor, känner knytet i magen ungefär varje dag.. ska iväg på UL 2 nu i början av dec så då får vi se vad det blir, en han eller hon =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0