<3

Hujedande vilken natt jag haft!

var så sjukt törstig går så jag drack o drack o drack... o drack lite till :P Inte en enda tanke på att det ska ut med hehe, ja de fick jag märka av i natt det..
vaknade till vid 05.45 ca o var snustorr i munnen, gick upp o blandade till lite saft o gick för att lägga mej igen, ställde glaset brevid sängen o ska lägga mej till rätta, Ne tror du inte på fan att jag välter glashelvetet i sängen! så det var fort upp o byta lakarn *tummen upp*
när man väl lägger sej till rätta igen har kl hunnit bli 6.30 o Loppan hade vaknat där inne o sparkade runt som bara den,
eller så skällde hon på mej för jag väkt henne så tidigt..
somnade om gjorde vi iaf vaknade av att telefonen ringde, det var V på jobbet, så jag ska jobba dygnet i morgon, 15 - 15 inte så jätte motiverad, men det är jag ju aldrig innan jag ska gå =)
Gubben är så snäll mot mej nu så man får nästan skämmas för vi tar de så lungt :P

Sen ringde BM ang extra UL,  så vi pratade lite om det osv, dom i karlstad ansåg inte att det var nödvändigt med ett extra, Tur i oturen kan man väll säga,
känner nu att jag inte har ngt direkt behov av ett extra även om jag vill det, hon sparkar så bra där innen konstant så jag vet att det är ok=)

Kvällen som kommer då??

Jaaa... jag ska upp med Helena o äta kinan.. Gött :)
sen ska jag stor handla hade jag tänkt.. Helena skulle hjälpa mej åså så why not =) Allt detta beror ju självklart på om jag städat klart idag! :P

har sovrummet kvar o skura *tummen upp*


Ciao bella *kiss kiss*


Jag måste börja någon stanns

Ja efter en hel del fundering, har jag insett.. Jag måste börja ta tag i saker..
Jag måste tex börja baka!
jag som alltid bakade förr, gjorde bullar, muffins, sockerkakor, Bröd osv har tappat det totalt, men varför?
jag tycker det är skit kul ju..
Hela sommaren som var nu bakade jag hallongrottor o testade mej fram till den "perfekta" kakan ;) och Joo dom var underbart goda..
Så varför har jag slutat?
När jag bodde i karlstad tränade jag med C hela tiden, eller så var jag ute med Sambo, *hunden* på långa promenader, jag åt konstant och rätt, okey att jag festade en hel del med men vadå.. jag var ju ung ;)
när jag flyttade hit för att jobba var jag ute o gick hela tiden med djuren, jag åt bra, osv, jag var med paulina i stallet varje dag osv, Även i solna skötte jag mej exemplariskt och gick ner 15 kg kanske?
Okey jag kan inte jämför mej med hur jag är nu eftersom det är andra grav på väldigt kort tid, lite för kort kanske men ändå..

VARFÖR sköter jag mej inte??
ska börja träna nu hade jag tänkt men då slås jag av tanken.. ci sådär 3 mån innan beräknad beb börjar jag träna?
det är aldrig försent att börja men borde jag inte ha börjat tidigare?? hehe
jag är glad jag har vänner som C som kan och tycker det är kul att hjälpa till med kost osv,


Jag har även tänkt köpa en dans stång, nej inte liva upp gamla saker men för träningens skull, N var ju mer än nöjd när jag sa det och mamma hon bara skrattade men jag, Ja jag är seriös när jag säger det.. Jag har aldrig varit i bättre form som då! BASTA!
jag har värkligen motivationen nu efter att jag inte fått hålla på med alla dessa mirakel saker o ultimata hårdträningen så jag ska fan sätta igång!
rejält bara beb är ute o hunnit bli kanske 2 mån =)

Nu den 10 ska jag o systeryster till karlstad, Hon ska till sjukan med M och jag tar med mej storebror M på stan o kollar läget =)
ska bli kul, Clintan o jag på stan, det är mosters pärla det, Okey jag älskar majsan med, men marcus o jag har väll alltid haft en speciell relation till varandra
Iaf så ska jag kika lite och sen ska vi ta bussen ut till Ikea och jag funderar på att köpa ett skötbord där.. vi får se.. jag skulle behöva lite lampor med igentligen..
men vi får se vad det kan bli av för ngt =)

Nej nu ska jag trycka i mej lite pasta =)

Ciao Bella! Kiss kiss

Gäsp

Gud jag hade så svårt att sova i natt, shit... Somnade vid 03 tror jag o skulle upp vid 07.. iaf så kom jag upp men gud det känns nu..

Gick hem till mamma som jag ALLTID gör efter mina natt pass.. satt o pratade lite skit,
vilade lite på soffan sen drog vi upp mot "stan" för att kika o äta lite mat.. 
passade på att gå till bostad med o ställa mej i bytes kö.. Inger var så trevlig så oj oj,

frågade vart jag ville ha o när vill ville flytta in osv, sa iaf att det inte är så bråttom, utan vi kan ta det efter maj, sökte även på andra sidan bron och markplan så man slipper den satans trappen här inne..

mamma är så snäll, vad skulle jag göra utan "mamma inger"  =)

tyckte jag vaknade upp här om dagen o hade blivit otroligt mycket större runt magen :P
kanske bara är inbillning men vafan...

Tog ett kort igår iaf..

nej nu ska jag ta ett ryck

sen har jag inte fattat en sak.. hur i hela friden lägger man in filmer här?? eller ja, filmklipp??





                                                                                

Dagen till ära

Jaha då sitter jag här o ska strax göra mej ordning för att knalla till jobbet, börjar kl 15 så det är väll en ganska slapp dag idag ändå..
blir väll kanske en kvälls prom med han, men vi får se.. =)
La mej tidigt igår kväll för att komma upp tidigt idag men tror du inte på fan att jag ligger o sover, och "snoosar" en timme längre än jag skulle, iaf så kom jag upp,
Ut med hundarna, komma in, värma lite lunch.. betala räkningar, Yey va kul.. men då då är dom betalda..

Men ändå är jag lika förbannade trött! kommer väll bli som vanligt, kommer till jobbet åså sjunker man ner i soffan.. Fy fy va tråkig man är :P

Iaf så är det tur att man har mamma o pappa som hjälper mej med hundarna när jag jobbar natten,,

nej!

Time to Go..

Ciao bella kiss kiss

Vad mer..

Vaknade vid 06.45 idag, så det var bara att hoppa upp eftersom jag var på jobb ;) gott att vara på jobbet när man vaknar,
iaf när jag slutat vid 9.30 knallade jag hem till mamma o satt där ett tag o pratade lite skit

var hemma vid 12.30 så det blev en seg dag, pratade med U på jobbet och jag ska jobba hennes natt i morgon tisd så jag börjar kl 15 och går av onsd 9.30,,
men då det blir gött =)

Joo jag fick iaf mina byxor idag *yey* och inte blev jag besviken heller ;) okey då jag vill ju inte ha den stlk som jag har men WTF jag har en baby bump juee..
fick bikini överdelen med men den var ju förstor men shit vad cool den var ;) kommer blänka som en smaragd till sommaren ^^
om jag nu vågar visa mej i bikini vill säga.

När jag satt på jobbet igår levde hon rövarem ordentligt där inne, man såg hela tröjan hoppade när hon buffa o puffa runt så jag gissar att den "lugna" perioden är över nu ;)

Vad mer...

Joo hade familjen M på besök här idag =) alltid kul att se dom
blev bjuden på pizza o hela kittet, marcus o jag han bränna av både Hajar som hajar o madagaskar innan dom åkte hem =)

Jaja nu ska jag sova så vi höres

Puss puss

en ganska vanlig söndag

Jaha,,

Låg o sov in dagen ganska länge idag, C på jobbet ringde så jag ska jobba kl 15 till 9.30 i morgon,...
men då det blir kul =)
ska strax gå upp till mamma o pappa för att lämna hundarna,
På tal om hundarna.. hur ska jag hinna med dom sen.. okey en går bra, men två?? Hur väljer man?
jag har INTE bestämt det här än så det är bara tankar..
jag bollas med det hela tiden.. jaja..

Kollade på P.s I love you igår, den var bra, satt väll med blöta ögon genom hela filmen =) fick en värkligen att känna hur mycket man tycker om N och hur uppskattad han är, nu hade jag inte pengar på luren så jag kunde inte skicka ett sånt sms o säga det men men jag hoppas han vet det, trotts jag är lite dålig på att säga det ibland

Neej, nu har jag faktist inte så mycket att dela av mej med.. kanske att jag försöker filma magen när den hoppar med ACK så slöseri med tid då hon slutar sparka, är väll att hon känner av att jag ligger o väntar, har haft en ganska lugn period nu några dagar, ist har jag ont under revbenen ist o växtvärk i livmodern så det växer iaf =)

Ja ja nu ska jag ge mej igen


ciao bella!



GräsÄnka

Jaha då var man gräsänka igen då, oookey att vi bråkar en hel del jag o N så är det ändå ett slag under bältet att förvandlas till änka. Big NO NO

Vaknade i morse och snön den vräker ner värkligen.. Fyfabian tänker man då, jag som ville ha vår, inte någon jävla snö!
hundarna älskar det om inte annat men ändå.. *bluä*
vad ska ske annars idag då.. jaa.. jag ska väll ut med hundarna som vanligt sen städa lite hade jag tänkt..
ev plocka i kläder o göra fint i garderoben.. vi får se.. eller om jag ska göra det i morgon..

Jag har funderat på det som händer här runt om..
Mamma har väll iof rätt i det hon säger, att jag ska ge fan i alla gravidforum eftersom de sätter spöken i huvudet på mej,..
Maria ska se om hon kan fixa ett extra UL och tacksam är jag för det, men så kommer tanken.. Men gud, vågar jag det?? tänk om de hittar fel den där gången ist! :-O

men jag vet inte, får vara optimist tror jag.. en egoist.
självklart sörja andras förluster men inte gå får djupt i det, har ju redan haft min livskris om man yttrar sej så..
varför skulle det hända just mej igen?? Ja.. Så får jag tänka tror jag.

Sökte ett jobb på indiska här om dagen med, den är iof bara på 20 h vecka och bara fram till 1/6 och jag ska kläcka 8/5 men vi får se.. prövat har jag ju gjort iaf =)
kan ju inte få värre än ett nej, eller hur =)

sitter o poppar till The killers - Day and Age.. Dom bästa ^^  den musiken kan få en på bra humör, iaf mej. Och lillan med föresten, sparkar som bara den när jag drar på det albumet, ibland får hon till riktiga kickar på blåsan så ja.. man får fundera på om jag gjort ngt dumt.
Det är väll så det ska vara =)



Vecka 26 -
24 jan - 30 jan 2009
Kroppen
: Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.



Neeej Nu ska jag ut med jyckarna så de får uträtta sina behov så får ve se på vad dagen önskar =)

PoK



                                      

...

Idag begravdes då Mikael,
blandade känslor över det, som jag o paulina pratade om igår, det är så overkligt, livet blev så verkligt helt plötsligt..
Mina tankar går till familjen H.


Var iaf på sjukhuset idag, lämnade blodprover osv, bara för man är Rh neg blir allt lite klurigare..jaja dom har koll på mej iaf så det är ju gott.
Maria gnällde lite över mina matvanor.. vet inte riktigt hur jag ska bolla med det, jag är ju bara inte hungrig hela tiden,
hon tyckte dock att det var bra att jag åt mycket frukter osv ist då..

nu får man vänta fint på diabetes svaret då ;) ja ja jag orkar inte bry mej om det, har jag de så har jag det o då kommer dom ha extra extra koll på mej vilket är tur det med då =)
Lyssnade på hjärtat igår, det slog mellan 145/150 slag/minuten och SF måttet var 24,5 vilket var helt normalt, hamnade mitt i kurvan så det var gott =)
Hon skulle kolla om jag kunde få komma in på ett nytt extra UL, bara för vi har den historien som vi har
får svar på allt den 11/2 då jag ska på nytt besök hos henne igen.. tänka sej V 28 då =)

på lördag blir jag gräs änka igen då, och den här gången vet jag inte för hur länge heller..
tråkigt..  Men jaah det får funka det med.. nu har han ju varit hemma en månad så han tycker nog det är skönt att komma iväg ;)
jag tycker ju bara att det är jobbigt den första veckan.
jag får väll dra in magen o åka upp till södertälje kanske :P nää jag vet inte vi får se..



                                     


Dåliga natt!

Fyfan.. somnade vid 5 i morse, har varit uppe hela natten o spytt, jätte kul! mådde illa i morse med så jag trodde berg säkert att jag skulle få magsjukan =(
men nu, lite saft senare mår jag ganska OK, lite läskig känsla i magen men det funkar.. =)


satt o googlade lite och hittade bild på Bebis nu i v 25 =)


Jaha...
nä jag har faktist inget att skriva om i dag o niklas vill nog åt datorn




                                                                                         



                                                                                


Funderingar o övervägande

Gud jag är trött... sover bra gör jag ju iof men ändå.. *suck*

Jag ser så risig ut att fyfan!, vissa dagar tycker jag ju att jag ser ganska bra ut men andra??? Oh no inte min melodi..
vet faktist inte vara för jag skriver nu för jag har ju inte så mycket att skriva om,
ska nog med broder mamma o pappa på hockey, det kan bli kul.. =) se något annat,
och på tal om annat.. jag ska få mina nya byxor till veckan *yey* hoppas nu bara att de sitter bra, blir sjukt besviken annars..
det gör dom nog

nu den 25 ska jag till Bm o mäta magen osv, lite nervös är jag ju, om inte annat för vikten.. gillar inte att väga mej och ABSOLUT inte nu när jag vet att jag gått upp..
inte kan jag förhindra det heller..

skyller på niklas ;) han äter så mycket skit o drar ner mej i de hela med, det positiva med det hela är väll att jag o pappa brukar ta några längre promenader med hundarna osv..




            


Ne ne ne jag får rycka upp mej, har ju inte så mycket mer än 15 v kvar och nu börjar ju solen kika fram så det går fortare så sett

Dagen till ära

jag kan ju inte undgå att vara orolig för min lilla rödflisa i sthlm, inte för vi har kontakt direkt längre, vilket är synd för den delen men ja..
vi är lika jag o hon så när hennes hårddisk pajar, blir man orolig och lite höns mamma åt henne..
jag hoppas att allt löser sej och att hon vet att jag finns här.

På tal om vänner, vart har alla mina vänner tagit vägen?? jag som alltid hade folk runt om mej blev ensam dagen då jag blev gravid, konstigt tycker jag. Oookey att jag inte är bäst i världen på att höra av mej eller komma på besök osv men ändå, jag erbjuder ju alltid mina tjänster ;)

satt hos mamma idag iaf. skulle dit på räkrace, gick hemmifrån kl 17.30 och kom hem 23.30 :P det tog allt lite mer tid än jag väntat, och vi åt.. räkor, rom, osv.. =) jag älskar min mamma o pappa.. speciellt roligt är de o se när dom blir lite "kukiluriga" ;)
Pratade lite om skrock, spöken o drömmar när vi var själva..
Kom in på de här med Lea o att dom kände sej lite dumma över de här med att de trodde jag mådde bra efter vi lämnat sjukhuset, och nu i dagens läge insett att jag var fullproppad i morfin. Men då, det var då o de fanns där för mej, de fanns där efteråt och de finns där nu,
största hjälpen jag haft av alla var Monica, systeryster... Körde mej fram o tillbaka, för de olika proverna, satt med mej under hela midsommar. inte direkt sa något men bara fanns där.


Well well, vad händer med mej då??
med magen??
den växer så det knakar =) hon sparkar och man kan se hela magen hoppa som de vore disco där inne =)
v 25 nu då.. 24+0

Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 8 maj 2009
Du har 111 dagar kvar till förlossning.


Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpungt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på MVC för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 140-150 och hjärtljudet låter som en galloperande häst.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Om man misstänker för tidig födsel kan mamman få cortisonbehandling för att påskynda lungutvecklingen. När barnet är fött måste det sedan behandlas på neonatalavdelning tills lungorna är färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade.



Vad saknar jag?

Okey, idag har jag en såndär dålig dag, sitter o kollar på bilder från förr, och hur jag såg ut..
Jag kommer se ut sådär igen men jo som sagt jag ska ha barn men man kan ju inte komentera att jag får en gnutta ångest över dagens utseende och för tillfället inte får göra ett SKIT åt saken..

BLÄ säger jag, jag vill träna, jag vill hitta på mina dunder kurer gå långa promenader för att maxa dom varje dag.. jag vill vara stolt över att visa upp mej o veta att alla kollar på mej utan att tänka " Oh my lord!".
För så tänker dom i mitt huvud...
så bara maj är här kommer jag börja spurta rejält!  


                                             

Jag kan dock påstå att jag älskar det liv som komma skall, jag har sagt det förr o jag säger det igen.
Okey att jag vill vara som resten av folket o supa mej redlös, strula med en okänd osv 
Men hey, jag har gjort det så många gånger förr och det här har jag aldrig gjort.
Jag kommer bli mamma och vara det för alltid. jag har en kille som stannar med mej, även när jag är en fitta. 
och tro mej, jag kan vara fitta många gånger om.. 


jag hatar min kropp men älskar mitt liv, och jag VET att jag har viljan o motivationen att gå ner dessa kg sen.
jag skulle aldrig klara av skammen av att se mej i spegeln o se.. ja det en graviditet gör med kroppen.       


                                           
 

Änglar, finns dom??

All denna funderan och oro över att hon i magen ska må bra, har gjort att även jag blivit en stor tänkare =)

Vart tar själen vägen när man dör??
det är så mycket man vill fråga de som vandrat över till andra sidan men ja de kan man ju inte, kanske är det därför man sparar döden till sist? det är vackraste men hela livet..

har varit väldigt kluven nu det sista i graviditeten, nästan så man skäms, Varför mår jag dåligt? varför gråter jag o får tillbaka panikångesten, är det inte nu jag ska må bra o vara glad??
kan man älska sitt barn men plågas över det  man mist??
jag saknar Lea Varje dag och när jag är ledsen är det över henne..
jag är ledsen över att folk värkar ha glömt, det är en ny bebis på gång, nu ska det firas hurra hurra, men glömt att det är ca 7 mån sen jag förlorade min först födda..
 
midsommar kommer aldrig bli midsommar för mej, inte på samma sätt som det varit förr iaf.
Men då jag glädjs över att få en lillasyster till henne =)
har fått för mej att det aldrig skulle gått så fort om det inte var OK för Lea, kanske det är Lea som kommit tillbaka??
hennes tid att gå var inte då, den dagen.. För 30 h sa även läkaren var extremt lång tid för en sån här sak..
tror inte hon ville ut.
Nog om det iaf.
jag är frisk o hon med =)

Pratade med U på jobbet idag och jiha vad timmar jag fick =)
lite i feb, mycket i mars och lite i april, sen slog tanken, april.. Orkar jag jobba då??
det återstår att se den dagen iaf =)

jag o niklas har iaf bestämt att dela på mammadagarna och att jag nog ska gå kvar som tim.vik även under sommaren,
men bara dagpass då så jag inte jobbar natt osv..
fattar inte varför allt gnäller så över att lämna bort bebisen tidigt osv, för faktum är att även om man får någon att passa den lilla, älskar man inte den mindre för det, hur ser då folk mej som nog ska jobba nästan direkt efter hon blivit född???
deras bekymmer det.


Den här bilden tog jag i sommras, precis efter lea blivit född, jag såg ett tecken, en övervakare..

frågan är ju då  Änglar, Finns dom??


nya året, nya livet?

jaha 2009 kunde väll börjat lite bättre kanske, inte för mej men för folket, vännerna runt om..
att mista en vän, bror, son är nog inget man hoppas på..
hoppas du har det bra där du är nu R.I.P Mikael


själv satt man på jobbet den kyliga kvällen o käka massor med mat, MASSOR ;)

iaf... magen den växer, rumpan lika så med väll ;) vi får väll se hur detta slutar, förvisso tycker jag nog det är mest magen som växer, långt långt ner.. sparkar o jävlas gör det med,
tänka sej... 6 mån.. snart ´kommer det nya livet den nya ungdommen
hu.. =)
nåväl vad är en bal på slottet?
ska ge mej nu då mamma sitter ensam o spelar kort *mowahaha*
kanske jag borde ringa o säga till nicke vart jag är med.. gick ju när han som :P

RSS 2.0