Lilla Miro

♥Min lilla vän Miro har fått sin efterlängtade dotter! Den 28/8-09♥

♥En liten maja på 3490g 50cm lång och jag är så glada för dem, så som de kämpat för att få den här lilla flickan..♥





Kräftskivan


Iaf, Lördagen gick, mamma o jag gick upp för att köpa lite diverse saker till kvällens jeho,
När mamma o pappa väl kom på kvällen radade de upp 2flaskor vin och en hela rom 2 påsar räkor köpta i norge och ett paket jumbo kräftor!
Att det kan vara sån skillnad på räkor i sverige o norge, man räknar ju med att räkorna ska vara dyra ass hell i norge men nej då...
här på coop kostar de 139kr kg och i norge? hela 29,90!

så de åts fram till små timmarna eller iaf tolv slaget. sj började jag ju självklart dricka vin efter att Nova somnat så de var gjort
jag drack lite vin o lite rom, till och med nicke drack rom,eftersom de blev drygt en kvarting kvar lämnade de kvar den här, och nicke har druckit lite av de idag! jevla fyllo ;) under dessa snart 2,5 år som vi varit ihop har han aldrig velat ha sprit, så de är med hakan ner till knäna som jag låter han dricka :P

Idag beställde jag iaf kläder till nova, hon kommer bli så stilig så min lilla dam så gud. =)


Mmm ja nu får vi se, har fått pappa att köra mej till kil nästa helg, måste ju se Isak när han fyller 1 helt år! =)

Jo just det ja... nova är ju så jäkla krånglig med de där att hon typ är varm som en bastu osv när hon ska sova.. så jag bytte till hennes flanell sängkläder som jag köpte på KID, och den lilla damen sover hur bra som helst bara i blöja, ibland på morgonen när jag tittar ner då jag vaknar först ser man bara ett litet huvud som sticker upp, så jäkla sött =)
och hon har upptäckt att om man sticker ut tungan kan man göra roliga "prutt" ljud så hela dagarna nu ligger hon o gör pruttljud o spottar :P

Blir så ledsen

vet inte om det är alla dessa hormoner som svänger i kroppen men igår när jag satt o klickade på aftonbladet kom detta upp:

Molly kvävdes i sin babysitter

Foto: bulls

England: 3-månaders bebis dog när stolen välte

Molly, 3 månader, kvävdes till döds i sin babysitter.

Föräldrarna hade låtit den snuviga flickan sova sittande.

På morgonen fann de henne livlös under den omkullvälta babysittern, en tragisk olycka som även skulle kunna inträffa i Sverige.

När familjen en kväll i våras kom tillbaka till hemmet i södra London efter en shoppingrunda, satte de lilla Molly i sin babysitter. Just den här kvällen var flickan snuvig och de lät henne därför sova i babysittern, som de placerade på föräldrarnas säng.

När pappa, Gary Bowdery, gick och la sig vid halv tolv på kvällen sov Molly.

– Eftersom hon hade ryckig sömn så ville jag inte väcka henne. Och hon sov alltid bättre i babysittern, säger han till Daily Mail.

 

Försökte återuppliva

Mamma Amanda Jackson somnade på soffan framför tv:n. När hon vaknade klockan 05 på morgonen fann hon sitt dotter liggande under den omkullvälta babysittern, med ansiktet mot sängen. Ambulanspersonalen försökte återuppliva henne, men på sjukhuset kunde man inte annat än dödförklara den tre månader gamla bebisen.

Enligt obduktionsrapporten har flickan kvävts till döds.

 

Samma regler

I England finns samma regler för babysitters som i Sverige. Anna Strandberg, barnsäkerhetsexpert på Konsumentverket, tror att olyckan mycket väl skulle kunna hända med en babysitter som uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden.

– Ja, det tror jag helt klart. Även om babysittern uppfyller kraven kan man inte ställa den på ett bord eller en säng. Den ska stå på golvet. Det är väldigt viktigt hur man använder den – och att aldrig lämna barnet utan uppsikt, säger Anna Strandberg.

 

Kolla efter märkning

Hon tycker att man ska titta efter märkningen EN12790 när man köper en babysitter.

– Då uppfyller den minimikraven vad gäller säkerhet och stabilitet med mera. Sedan är det bra om man är kritisk som konsument. På vissa sitters kan tyget vara lite flackt, men det bör vara lite djupare så att barnet inte kan glida över kanten, säger Anna Strandberg.

Godkända babysitters ska också vara märkta med maxvikt. Det ska också finnas en upplysning om att barnet inte ska lämnas utan uppsikt och att babysittern inte ska användas när barnet är så stort att det kan sitta själv.

Helena Utter -aftonbladet

Jag blev så himla ledsen för bebisens skull... VARFÖR lämnar man en 3månaders bebis i babysitern ståendes i sängen?? OK hon var förkyld men riskerar man inte att väcka sitt barn o ev få sitta uppe nån extra timme o sen lägga henne  sängen?
Nova blev ju förkyld när vi åkte på våran mutant förkylning och var så snorig tät i näsan vart annat så vi bombade den lilla damen med koksalt hela tiden,
ALDRIG skulle jag riskera att låta henne sova i babysittern utan att vi är vakna o har uppsyn över henne..
Jag blir ledsen bara jag skriver de här, så jävla olyckligt, rent slarv och pga det minste en liten go bebis sitt liv..

Tror ni jag snosade på Nova i morse när vi vaknade??

Onda Väder gudar

Det har då regnat hela jävla dagen tror jag.. Eller nej.. nu när jag tänker efter är de nog så att de var fint en sväng i morse..
Var ju nere och vägde mej idag, vikten hade inte ändrat sej ett piss! Varken upp eller ner.. Well de är ju bra på sitt sätt så,
eftersom jag börjat äta så sjukt mkt än innan, 6 ggr dagen var de ju skönt mentalt att inte gått upp något.

Gick hem o började göra ordning lax till lunch, skulle bjuda mamma eftersom hon inte ätit de innan, och hör o häpnad.. De gick hem!
så nu skulle hon hem för att leta recept ;) Sen bjöd jag på fika o då stod det annanas paj på menyn. Mamma fick en stooooor bit, bara så den skulle ta slut och en ganska stor bit åt mej, ingen av oss åt upp så de var bara att kasta ;) bra sätt att få slut på en paj ^^

När mamma skulle hem tog jag följe en bit, typ några meter eftersom pappa hämtade henne men iaf jag o fossie skulle ut på tur, optimist som man är brydde jag mej inte om vädret o tänkte mer " ah de är så uppfriskande med lite regn" Lite regn my ass!

vädergudarna öppnade sina portar o regnet öste ner på oss, inte ens fossie som älskar vatten tyckte det var kul..
var var blöt från topp till tå o de droppade från mej.. vidrigt..

I morgon ska vi äta kräftor jag mamma pappa o niklas.. vet inte men de värkar som pappa ska supa nicke under bordet ;) nej då inte så avancerat kanske men dom var inne o köpte rom, (eftersom niklas sagt han dricker enbart rom o cola) mamma köper vin till oss, mej o henne..
på dagen i morgon ska mamma o pappa över till norge o köpa räkor, och blöjor fick dom en order på ;)

iaf som vädret var som de var idag blev de inget spring på mej o pappa.. lite tråkigt men vad ska man göra när regnet öser ner?

well well.. avslutar med bilder


  
Framsidan o baksidan.. byxorna ska alltså vara ljusa ;)





Ligger o berättar om de sju haven o alla dessa ting ♥

vad har du i din mp3?

My lord säger jag.. Denna man, så vackert! är nog lite smyg kär ;)
Vad har du för pinsam musik i din mp3??  min pinsamaste musik för tillfället måste vara amy dimond,,, vet inte varför jag INTE har tagit bort den men men..

Den här låten brukar jag gå runt o sjunga o dansa till när jag är ute med hunden på kvällsprom =) eller ja, hela the scripts skiva
Enjoy!


mix-tape

Jaha, det var alltså ett tag sen man skrev.. vad har hänt sen sist?
Inte så mycket faktist, klockan är 8 och bara jag o nova är vakna.. rätt mysigt om man säger så då..
Har börjat äta som en häst, jopp har börjat IGEN kanske man ska tillägga, äter alltså var 3 timme.. mkt mat och de känns allt att magen är inställd på sina timmar =)

Var ju hos en hälsorådgivare här om dagen och hon kunde konstatera att jag åt rätt bra, bara att jag åt för sällan.. Well de viste jag redan tyvärr.
IAF så ska jag dit o väga mej 1 gång i veckan eller var 2 vecka.. lite så där lagom förnedring iför publik.

Gud.. jag slumrade till med nova 1 timme nu.. farligt.. Man vill bara sova mer ju, nu är de time för mellis..
Poh.. får uppdatera sen när järnan är med igen..

kiss kiss


Lite uppdatering då klockan är nu.. 17.34 och nicke o jag har varit ute o gått...
ska iväg o springa sen med pappa..
ska bli gott.. röra på fläsket lite..
Alltså jag undrar över hur min hjärna funkar.. VARFÖR kan jag inte vara en + size girl o vara NÖJD med mej?
Jag är så jävla avundsjuk på de som är storlek större och nöjda med hur de ser ut..

själv strävar jag efter lyckan bortom horrisonten, när jag var storlek mindre var jag inte nöjd då heller utan såg mej bara som stor...
om jag var "stor" då,... vad är jag inte nu då??
Jaja nog om detta eländiga tjat om hur jag ser ut.. N har nog rätt.. jag är aldrig nöjd..

var uppe hos mamma o pappa fredag till lördag o passade hundarna.. Nova har ju fått för sej att hon ska då INTE ligga längre.. nej hon ska sitta.. ligger hon på magen ska hon "krypa iväg" hehe åså bli hon skit sur..
Jaja nu hör jag här borta hur en liten tjej vrålar ;)

Pok på er igen





När man VET hjärnans funktion lagt av




Jag fick de här tipset av Mia och måste bara...  Sorry.. I dont want to make you a star.. But girl.. Your STUPID!!

De här var fan dagens bästa. Jävlar va korkad..

Hoppsansa

Jävla tänder säger jag då bara, inte på mej utan på nova... aaah! en liten pigg känner man där nere och för ett väsen!
vill inte ge henne för mkt alvedon men idag stor jag inte ut.. hon ville bli buren, jag bar, hon skrek, hon ville sitta, hon satt, hon skrek, vad jag än gjorde så skrek hon o var jätte jätte ledsen så jag gav henne alvedon då somnade hon, o vaknade igen o blev jätte ledsen så N gav henne mat o sen somnade dom i sängen o sover än..

vad har dagen att bjuda på då?? Inte mkt, ska nog upp o grilla hos mamma o pappa sen.. får se, är nova sjövild avbokar jag nog.. men vi får se =) Mamma är ju lite "nova sjuk" som hon säger själv..

Vi får se helt enkelt..

Jaha nu ska vi se då.. fick lite hjälp av bloggsuport så nu ska jag väll få in lite länkar hehe

Ja ja jag uppdaterar sen

Kiss ciao

Så förvirrad

Jag har blivit tankspridd nu på slutet, och nej jag ammar inte så jag kan inte skylla på det heller...
jag glömmer, gör saker jag vet jag inte ska osv.. vettefan..

Nova fick ju vaccin här om dagen och feber o sura miner blev det.. vi köpte alvedon iaf och jävlar va jag kämpat med den skiten.. Jag slet o drog, har skvätt ut hälften tills niklas visade mej hur man öppnade den.. mmm den var alltså barnsäker
fint..
Idag skulle jag slänga en blöja o går mot toan.. skulle slänga papper med o ser mej sträcka ut handen mot toan o släpper... samtidigt som jag skriker "va fan gör jag!?" Jag slängde alltså blöjan i toan

Min hjärna finns inte med mej o jaa... jag skrämms lite över de då jag har lite tankar på annat håll

Nytt

alla mina tankar försvann när mozilla kraschade!
orkar inte uppdatera det IGEN eftersom jag inte sparade det..,
Kewl.

Jaja
vi var i åmål idag o hämatde vagnen, emmaljunga pink camo -08 skit läcker!
tror jag sprang på Aya.. har inte sett henne på många år men jag tror de.. hon kollade tillbaka på samma sätt som mej igen, men jag valde att se men inte se..

jaja ska höra om Nicke är Ok nog att passa nova ett tag så jag får springa ut med fossie en tur.. gött att komma igång igen,
fick sällskap av emma i förmiddags med hennes hund, gör söt, som fossie skulle sätta på plats så klart :P min dam de.. hmmm ^^

yes box.. nu ska vi se om de kan komma upp lite bilder

Kiss kiss




Idag

Idag känns det ganska bra faktist. Idag är en bra dag.
Idag ska bli början av mitt nya liv, hur ofta säger man inte det? ofta ofta. men jag ska ta tag i dessa saker jag värdesätter mest, familjen, mina vänner och min hälsa.

Kollar lite efter gym här i årjäng, inte ska jag behöva åka till kd för att träna väll? iof hade det varit kul för då hade man kunnat haka på C men men jag får ta det här.
Pappa o jag ska börja springa ihop bara min förkylning släpper,
tror jag får börja gå ut med fossie i morgon.. lägga förkylningen åt sidan o leva ändå..
Gick runt med fossie här om dagen o dansade o kände hur jävla stel jag blivit!.. Blir nog att önska sej en stång för nöjets skull och träningen

saknar mitt gamla liv lite.. nova är ju mitt HELA liv men någon procent av egenliv måste jag ju få ha..
Har ju slutat amma nu o genast känner man sej lite sexigare, som jag kan ta handom mej lite mer så nu är jag taggad på att träna bort de här hänget som nova skapade ;)
Ja.. det blir nog bra.. jag o mina planer :P
N är med på mina tankar iaf ;)


nej nu lir de natten för mej!
mer tankar i morgon







RSS 2.0