Lchf VS rena rama protein

Så.


Lchf ta bort kolhydrater och äte så mycket fett som möjligt, Jag har prövat och jo visst. Faktiskt så får jag väll säga att jag som person MÅR bättre för det finns så mycket gott att äta av. Men är detta för mig?
jag har ätit enligt Lchf nu och tycker jag blivit pluffsigare.. Gått upp i vikt tom....

Annars är jag gått ner i vikt har jag faktiskt ätit mesta dels lika, men höjt proteinet med div drinkar och fisk/kött/fågel

vet inte men Är det någon som har tips? för jag vill väll eg inte gå ner sådär överdrivet som alla kämpar om, "Ååååh jag måste ner minst 520 kg innan sommaren" utan det är väll en si sådär 10 kg jag vill ha bort..

får lägga manken till och T.R.Ä.N.A.







Kvävd

Hur f*n gör man när 10% av familjen vill flytta? Jag vill flytta, medans resten av familjen verkar väldigt nöjda, jag är inte gjord för att bo i en håla...


hur gör man???






Silence, I Kill you




Jag älskar den här, verkligen..

Tyst ett tag nu, jag har knappt jobbat något de sista, gått som en ond sprial av sjukdommar..

Wille blev vad vi trodde matförgiftad i torsdags, men ack o ack.. kräktes nästan 3 dygn, sen var det novas tur mitt i allt... helt otroligt att jag och N klarat oss...

Jag har suttit nu och kikat runt på blocket och på face efter en ev ny hund, jag har en på G men det drar ut på tiden lite och som alltid börjar man ju fundera massor.
jag av någon borde väll förstå hur det är att INTE vilja sälja en hund =) undra hur många bra spekulanter jag hade på lisa innan jag sålde henne till familjen i edsvalla..

Nå väl, vi får väll se om rätt kompis dyker upp =)

Om man tar allmänt nu då..
Idag är det den 14 februari, Alla hjärtans dag. sånt jävla jippo.. Så hela världen ska vara romantisk JUST IDAG?

Första som slog mig när jag tänkte på idag var " Idag är det någon liten unge som inte får ett enda hjärta i klassen". Händer sånt än ens?

Jag vet att jag o plina alltid hade hjärtansdag pyssel för oss, köpa blommor och bete oss som ett allmänt par, den droppen blev väll kanske när jag bodde i sthlm och fick mamma att köpa en blomma åt henne... Som hon aldrig hämtade.. NÅVÄL. Vad är en bal på slottet???

Snön vräker ner och jag vill eg bara ligga på soffan och äta tuck men nja.. jag funderar på om jag ska gå ut ändå.. posta brev.. röra på mig...




 

 


RSS 2.0