Fredag hela veckan

Jahaa, igår spenderade jag o nova eftermiddagen hos mamma o pappa, nova är ju helt tok kär i pappa och ska med han över allt, det är ganska gulligt att se. På vägen hem så surnade det på rejält, tror det var ca -10 grader.. inte så kul att gå upp till Ica då..

Samma skit var det i morse när jag skulle lämna N på dagis, skit kallt o surt! men men bara att veta hur mycket nova tycker om att vara där är det värt att gå =), dock så önskar jag ibland att vi bodde i stan så man iaf kunde ta bussen sådana dagar..

Magen då? Jo den växar och frodas mot min vilja.. Kan nog säga som såhär att just den här gången är det inte så jädra pluttigt när magen växer o man känner sej fet.. Kan dock iaf ha på mej vanliga kläder än iaf...
ska ner nu till Barnmorskan i vecka 23 för att kolla blodtryck osv pga havandeskapsförgiftningen jag fick med nova...
Ska bli delvis intressant.. Måste ta upp det där med att jag har jätte ont av o till på vänster sida, enbart. Och de här med de super duper järntabletterna... Spydde som en gris av dem, ibörjan fattade jag inte att det var dem men efter ett tag gick ljuset upp..

var ju med mamma o pappa i kd här om dagen och passade på att köpa med en syskonvagn! fick bli en carena double swing, 07:an, jag har tänkt som så, när den nye masken är född är nova 2 år precis. När hon är 3 gissar jag på att hon inte kommer vara så sugen på att åka vagnen mer, bara i "nödfall" VARFÖR ska jag då lägga ut micro miljoner på en vagn som kommer användas max ett år? ev mer ibland.
Nu är det som behövs en duo vagn till lillen så man kan ensam vandra med h*n.

Nå ja, jag ska fylla upp mobilen tänkte jag och se om man kan ringa vetrinären och få en kemisk kastrering till lille tarmen ;)




 

 

 

V 21



RSS 2.0