gammalt är bäst

Trodde då aldrig att ens självförtroende skulle bli värre efter att Nova blivit född, eller nej, inte värre men att man känner sej större nu än när hon låg i magen??
Jaa.. jag vet inte men daglig ångest över kläder o klädval är de iaf.. Ändå har magen sjunkit ihop bra o de gamla jeansen kommer snart på...
Kommer väll börja hets gå med barnvag o hundar bara för att.

BVC var hos oss i tisdags.. Vägde Nova,
när vi åkte hem från avd 11 vägde hon 2690 g, då i tisdags vägde hon 2970g, hon har alltså gått över sin födelsevikt med 65g ^^
Ingen 3kg bebis än, men vi är nog där på tisdag, när vi ska dit igen =).. Kan ju säga att en stor sten föll från hjärtat över att hon gått upp i vikt osv.. att allt är bra..


Fick veta att Nova är första "Nova" i bygden, hur litet ska man bo igent för att Nova ska vara först :P men men.. Som syrran sa, Nova är ju först då, så alla andra Novor kommer vara kopior ;)

Jaha..
Har inget att skriva riktigt, ska iväg o köpa blöjor eftersom hon är en unge som skiter 10 000 ggr om dagen.. hehe men då, hellre de än var 10e dag som Bm pratade om..

Well yes!

Ha de bra..

Ciao










Bästa med "gamla kläder" är att ingen har dom längre ^^
tror den bodyn är iaf 30 år gammal o varit på både mej o syster

Kommentarer
Postat av: Amanda

Kul med gamla kläder, vi har också mycket från 70-talet ;) Va liten och söt hon är, jag hade ju en stor bebis på en gång, vägde 4640 g när han kom ut. Så kläderna jag köpt gick precis på och sen var de urväxta på en gång ;)

2009-05-14 @ 16:04:33
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Izzi

Hon är verkligen hur söt som helst Sofia! Viggo skulle ha hetat Nova om han hade blitt tjej faktiskt! Så jag tycker naturligtvis att du har valt ett jättefint namn! :-)

2009-05-14 @ 20:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0